(stop cadru) Octavian Țîcu: Andrei Năstase și Maia Sandu nu trebuie să se mai ascundă în spatele luptei pentru justiție și procuratură, pentru a poza în ipostaze de virginitate

Acuzații grave din parte deputatului independent Octavian Țîcu la adresa liderilor politici Andrei Năstase și Maia Sandu. Acesta spune că ei nu au maturitatea politică de ași asuma greșelile și eșecurile din ultimul an. Declarațiile au fost făcut pe fundalul plecării lui Octavian Țîcu din formațiune și înaintării sale politice alături de Partidul Unității Naționale.

Foto: UNIMEDIA

„Blocul ACUM nu are niciun raționament de a mă acuza de chestiuni de trădare, pentru că pentru că toată lumea știe că Blocul ACUM nu există. Eu nu am avut pe cine să trădez. În al doilea rând, trădător este cel care dezavuat angajamentul din 21 februarie și a semnat de două ori, repetat, angajament cu socialiștii. Maia Sandu și Andrei Năstase trebuie să își asume responsabilitatea pentru eșecul guvernării, pentru aducerea socialiștilor la putere, pentru pierderea orașului Chișinău și să nu să se mai ascundă în spatele luptei pentru justiție și procuratură, pentru a poza în ipostaze de virginitate. În politică există o chestiune pe care trebuie să ți-o asumi”, a declarat Octavian Țîcu în emisiune Putea a Patra de la N4.

Amintim că Andrei Năstase a sugerat faptul că Blocul ACUM și-a încheiat ciclul pentru care a fost format și anume, alegerile parlamentare, iar ulterior și cele locale. „Cum acestea au fost încheiate, am văzut care este atitudinea și declarațiile colegilor noștri de la PAS. Ce ați fi vrut dumneavoastră? Cu de-a sila nu se face nimic”, a declarat liderul Platformei DA într-un interviu pentru UNIMEDIA.


Pub