(video) Surprize la prezidențiale? Maia Sandu nu exclude că Andrei Năstase i-ar putea fi contracandidat

Maia Sandu nu exclude faptul că ar putea să îl aibă pe Andrei Năstase drept contracandidat la alegerile prezidențiale. Declarațiile au fost făcute în cadrul emisiunii În Profunzime de la Pro TV.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit liderei PAS, situația va fi analizată la moment. „O să încercăm să înțelegem ce așteptări au oamenii, dacă oferta noastră este mai bună decât alte oferte pe centru dreapta. În cel mai rău caz, așa cum am mai zis, există două tururi și ar putea să fie și mai mulți candidați în primul tur, nu e cea mai bună opțiune, dar nu e cea mai dramatică. Vom analiza pe parcurs și vom vedea cum vor sta lucrurile”, a declarat Maia Sandu.

Tot în această emisiune, Maia Sandu a spus că blocul ACUM există și nimeni nu ar face parte din Bloc cu de-a sila.

Amintim că Andrei Năstase a sugerat faptul că Blocul ACUM și-a încheiat ciclul pentru care a fost format și anume, alegerile parlamentare, iar ulterior și cele locale. „Cum acestea au fost încheiate, am văzut care este atitudinea și declarațiile colegilor noștri de la PAS. Ce ați fi vrut dumneavoastră? Cu de-a sila nu se face nimic”, a declarat liderul Platformei DA într-un interviu pentru UNIMEDIA.


Pub