Familia Mancaș a primit cadouri de la elevii și profesorii unui liceu din Chișinău
Social 19 decembrie 2019, 01:29 | 3773

Sărbătorile de iarnă capătă sens pentru cei cinci copii ai familiei Mancaș din satul Drăgușenii Noi, raionul Hâncești. Bucuria vine în locul deznădejdii, care i-a cuprins în toamnă, când le-a ars casa părintească. Speranța vine din Chișinău, de la elevii și profesorii Liceului ”Onisifor Ghibu”, care le-au adus micuților năpăstuiți multe cadouri, printre care obiecte strict necesare.

La începutul lui septembrie curent, familia Mancaș a trecut prin coșmar, după ce casa în care stăteau a fost mistuită de flăcări. Oamenii s-au înghesuit o perioadă într-o construcție improvizată, iar de ceva timp s-au mutat la casă nouă. Drama familiei din Drăgușenii Noi i-a sensibilizat pe elevii de la Liceul „Onisifor Ghibu” din Chișinău, care au pregătit pachetele și au pornit la drum, dându-se drepte mesageri ai lui Moș Crăciun.

Cum au văzut atâtea daruri, copiii au apucat să le scoată din cutii.

Cei mici au deschis iute cutiile cu dulciuri.

Elena Mancaș, mama copiilor, realizează cel mai bine importanța acestor cadouri venite acum, când familia e în nevoie.

Profesorii de la Liceul „Onisifor Ghibu” spun că este o tradiție ca an de an, de Crăciun, să facă minuni.

Cei care vor să mai ajute familia din Drăgușenii Noi o pot suna direct pe Elena Mancaș la numărul de telefon 068 450 676. Nouă ne puteţi suna la 022 859 000 sau să ne scrieţi la adresa de email [email protected]

Opinia ta contează. Comentează!