Image-Description
Bolea, despre disensiunile dintre PAS și PPDA: Nu este nici capătul lumii, nu înseamnă nici divorț
Politic 19 decembrie 2019, 09:10 | 2127

Deputatul PAS Vladimir Bolea dă de înţeles că blocul politic ACUM a încetat să mai existe chiar după alegerile parlamentare. Totodată, parlamentarul spune că cele două formațiuni componente- PAS și Platforma DA - vor continua să colaboreze, chiar dacă vor forma două partide politice separate.

„Ca să fie foarte clar. Eu cred că atitudinea de îngrijorare apare din cauza unei confuzii și formarea unui bloc electoral. Ca de fiecare dată înainte de fiecare scrutin electoral, și DA, și PAS au acele consilii național politice la care se i-au deciziile, la care partidele politice fac o analiză, ce s-au întâmplat în alegerile care s-au terminat, cum se merge în continuare, cum se lucrează, care sunt consecințele acelui bloc electoral. Acesta nu este nici capătul lumii, nu înseamnă nici divorț, nu înseamnă nimic absolut. Fiecare partid politic îți are programul său de guvernare”, a declarat Vladimir Bolea într-o emisiune la TV8.

Deputatul mai afirmă că blocurile electorale „nu mai existau și apăreau peste tot două partide” imediat, după ce un contract pe care l-au semnat a devenit nul.

„Blocul ACUM era format de două partide politice, care avea conducere separat. Exista această suprastructură, bloc electoral ACUM, care conform contractului care era semnat, trei zile după ce avea loc validarea rezultatelor alegerilor, el se termina. Era nul de drept. Blocurile electorale nu mai existau și peste tot apărea două partide care funcționau în continuare. Noi și până acum avem o colaborare și conlucrare cu colegii noștri de la DA”, a subliniat Bolea.

Opinia ta contează. Comentează!