Evenimente frumoase pentru o seară de vineri de neuitat

evenimente38
Foto: Alex Iby

E sfârșit de săptămână, iar acest lucru înseamnă e timpul potrivit pentru distracție, relaxare și multe peripeții.

Fie că ești student, muncești sau ești tânăr părinte, echipa #diez a adunat cele mai faine eveniment pentru o zi de vineri extraordinară.

# SPARKLING PARTY

SPARKLING PARTY este un eveniment ce va reuni brandurile autohtone, stiliști, make-up artiști și toți cei pasionați de lumea fashion. În cadrul acestui eveniment, vei descoperi ținutele de revelion pregătite de designeri. Evenimentul începe la ora 16.00. Mai multe detalii despre eveniment AICI.

# Orășelul de Crăciun

Atmosfera de Crăciun ne aduce bucurie şi ne aminteşte cu precădere de anii copilăriei, de emoţia aşteptării împodobirii bradului, de clipa la care visăm să-l întâlnim pe Moş Crăciun. Începând cu 1 decembrie 2019 şi până pe 19 ianuarie 2020, între orele 10.00 şi 23.00, vino în Scuarul Teatrului de Operă și Balet să descoperi magia sărbătorilor de iarnă. Mai multe detalii AICI.

# Saxophone live music

Băuturi calde, spirit de Crăciun și saxofonul fascinant, toate acestea te așteaptă chiar vinerea aceasta. E timpul să te relaxezi cu gust și cu buna dispoziție. Seara începe la ora 19.00. Mai multe detalii AICI.

# Hollywood NEW YEAR Party

Dacă ești un petrecăreț ca la carte, atunci nu ai dreptul să lipsești de la această petrecere. Cele mai frumoase momente vor fi imortalizate de cel mai bun fotograf. Și multe alte surprize te așteaptă la Hollywood New Year Party. Mai multe detalii AICI.

# Douăsprezece scaune

Dacă vreți să vă petreceți seara la teatru, atunci mergeți la „Douăsprezece scaune” de Ilf şi Petrov, o comedie muzicală despre corupţie şi birocraţie, după piesa cu acelaşi nume, o nouă adaptare, toată trupa în scenă. Spectacolul se ține la Teatrul Național „Mihai Eminescu” și începe la ora 18.00. Mai multe detalii AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente