/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Colinde de Crăciun au sunat astăzi la Primăria Chișinău

missing
19 decembrie 2019, ora 10:42

Consilierii municipali au avut parte de o surpriză în această dimineață. Cu prilejul sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou, un grup de colindători a venit cu urări către funcționarii publici. 

Colindătorii le-au urat consilierilor sănătate, prosperitate și multe realizări frumoase. Aceștia au interpretat mai multe cântece tradiționale, specifice sărbătorilor de iarnă precum: „Steaua sus răsare” și „Lerul”.

„Ne bucurăm foarte mult că și cei mai încruntați consilieri s-au schimbat la față. Sperăm că și alte ședințe CMC vor începe cu manifestații culturale. Vă mulțumim foarte mult și vă dorim sărbători fericite”, a declarat edilul capitalei, Ion Ceban.

Menționăm că, în fiecare an, cu prilejul sărbătorilor de Crăciun și de Anul Nou, consilierii municipali primesc în vizită cete de colindători.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram