/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

Stoianoglo, despre dosarul privind finanțarea PSRM: „Se efectuează acțiuni procesuale”

missing
19 decembrie 2019, ora 11:39

„Se efectuează acțiuni procesuale”, acest lucru poate să spună deocamdată procurorul general Alexandru Stoianoglo despre dosarul privind finanțarea Partidului Socialiștilor (PSRM). Șeful Procuraturii Generale zice că este  dosarul este instrumentat de un procuror și el nu are dreptul să se implice. 

„Acest dosar a fost intentat încă în 2016, în 2017 sau 2018 dosarul a fost clasat, iar acum dosarul a fost redeschis și se efectuează acțiuni procesuale”, a declarat Stoianoglo azi, după ședința Consiliului Superior al Procurorilor.

Întrebat de jurnaliști, dacă procurorii analizează și înregistrarea video de la discuțiile din vară ale lui Igor Dodon și Vlad Plahotniuc, Alexandru Stoianoglo a spus: „Noi apreciem toate probele care au fost prezentate și au apărut în spațiul public”.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram