image
Sursa foto: foto simbol

Un tânăr din Briceni va înfunda pușcăria după ce și-a bătut iubita și pe fetița ei cu dizabilități

Un tânăr de 23 de ani, originar din satul Balasinești, raionul Briceni, a fost condamnat la doi ani și șase luni de închisoare, după și-a bătut concubina, pe fiica de 8 ani a acesteia și pe mama concubinei. Individul avea interdicție de a se apropia de locuința lor, după ce autoritățile i-au interzis acest lucru.

Cei doi concubini locuiau împreună de doi ani, însă certurile ocazionale erau agravate de deprinderea acestuia să consume alcool și agresiunea fizică la care femeia era supusă.

Astfel, agresorul a fost obligat să părăsească locuința pentru trei luni începând cu luna mai, pentru comportament periculos manifestat față de membrii familiei.

„Bărbatul concubina cu o femeie din acea localitate, care locuia cu fiica de 8 ani și cu mama acesteia. Însă la nici două luni acesta a încălcat interdicția și a sosit acasă, unde le-a agresat pe cele trei victime, după ce a consumat băuturi alcoolice.

După expirarea celor trei luni în care era obligat să nu se apropie de casă, acesta a venit pentru o discuție de împăcare, însă era stare de ebrietate. Discuția cu concubina acestuia s-a transformat în conflict, iar femeia a trebuit să se refugieze la vecini. În casă se afla însă copila concubinei, care deși era cu dizabilități, nu poate vorbi și nici nu se putea deplasa, acesta a lovit-o multiplu și i-a cauzat comoție cerebrală, fracturarea mandibulei, dar și alte traume pe față și corp”, informează PG.

După comiterea acestor infracțiuni, la demersul procurorilor, tânărul a fost plasat în arest, iar apoi condamnat la pedeapsa cu închisoarea pentru un termen de doi ani și șase luni.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: