image
Sursa foto: Getty Images

Cutremur înainte de El Clasico: Trădare istorică în Spania

Thiago Alcantara s-a autopropus la Real Madrid, anunţă presa spaniolă. Crescut de FC Barcelona, fotbalistul spaniol ar putea juca din vară pe Bernabeu.

Fraza "nu aş semna niciodată cu Real Madrid" nu mai pare de actualitate pentru Thiago Alcantara. Spaniolul cu origini braziliene a făcut această afirmaţie, atunci când a plecat de la Barcelona la Bayern Munchen. Între timp, pare că s-a răzgândit.

Internaţionalul spaniol vrea să revină în fotbalul iberic, iar Diario Gol scrie că a purtat deja o discuţie de principiu cu Sergio Ramos, căpitanul naţionalei Spaniei şi al Realului, în urma căreia l-a lăsat pe acesta să înţeleagă că ar vrea să joace din vară la Real Madrid. Aceeaşi sursă mai scrie că Ramos va face lobby pe lângă oficialii madrilenilor pentru a perfecta transferul lui Thiago, un fotbalist foarte apreciat în vestiarul blanco datorită calităţilor sale.

Real Madrid are în plan transferul unui fotbalist de zonă centrală care să-l înlocuiască pe Modric. Pentru Thiago, concurenţa este foarte dură, pentru că Los Blancos i-au trecut pe listă pe Pogba, Eriksen, Van de Beek sau Fabian Ruiz. Totuşi, legătura puternică pe care Thiago o are cu mulţi dintre spaniolii din lotul Realului l-ar putea ajuta pe hispano-brazilian să ajungă pe Santiago Bernabeu.

In vârstă de 28 de ani, Thiago mai are contract pe două sezoane cu Bayern, dar este decis să plece din Germania. Campioana Germaniei, nu se opune dorinţei fotbalistului.

Trădarea pe ruta Barcelona-Madrid este cu atât mai mare cu cât Thiago a crescut la Barca de la vârsta de 14 ani. El a jucat 60 de meciuri pentru echipa secundă a catalanilor şi 109 meciuri pentru prima echipă. Pe Camp Nou a cucerit nu mai putin de 8 trofee cu gruparea catalană, pentru care a şi marcat 14 goluri. Barcelona şi Real Madrid se întâlnesc miercuri, 18 decembrie, în direct la Telekom Sport, într-un El Clasico ce se anunţă de pe acum unul incendiar.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: