(video) Rețineri cu mascați în capitală. Doi bărbați ar fi furat aproape jumătate de milion de lei de la o întreprindere

Doi bărbați au fost prinși de oamenii legii, fiind bănuiți că au furat aproape jumătate de milion de lei de la o companie din Bălți.

Foto: politia.md

Potrivit Procuraturii municipiului Bălți, furturile au avut loc în primăvara acestui an. Bănuiții operau prin forțarea ușilor din termopan, precum și prin metoda culegerii de chei.

Cei doi bărbați au vârstele de 30 și 45 de ani și sunt locuitori ai capitalei.

După trei luni de investigații, la domicilul acestora au fost efectuate percheziții, unde au fost depistate și ridicate mijloace bănești, care vor fi incluse în materialul probatoriu existent.

Reținerea suspecților a avut loc la 17 decembrie curent, în municipiul Chișinău, de către ofițerii de investigații cu sprijinul angajaților BPDS „Fulger”.

La această etapă sunt întreprinse acțiuni de urmărire penală şi măsuri speciale de investigație, în vederea întăririi bazei probatorii. Totodată, oamenii legii urmează să stabilească implicarea bănuiților în comiterea altor infracțiuni.

Dacă li se va demonstra vinovăția, bănuiții riscă o pedeapsă cu închisoarea pe un termen de la 7 la 12 ani.


Pub