„A fost odată la Castel. Forfotă de Crăciun", un adevărat Târg de Sărbătoare. Ce îi așteaptă pe oaspeți la eveniment

În această perioadă sunt în plină desfășurare evenimentele din seria “A fost Odată la Castel”, iar în cadrul acestora, vizitatorii vor avea parte de multe experiențe frumoase, care se vor transforma în amintiri plăcute, pe care fiecare oaspete care va trece pragul Castelului, își va dori să le păstreze pe întreg parcursul anului 2020.

Foto: Castel Mimi

Evenimentul imediat următor care se va desfășura la Castel Mimi poartă genericul “A fost Odată la Castel. Forfotă de Crăciun” și va avea loc în zilele acestui weekend, de vineri și până duminică - 20, 21 și 22 decembrie.

Forfotă de Crăciun presupune un adevărat Târg de sărbătoare, iar Castelul se transforma într-un loc de Poveste, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari.

A fost odată la castel... / Sursa:Castel Mimi

În program:

· Un pahar de Izvar gratuit, la intrare

· Show de lumini spectaculos, cu proiecții minunate pe clădirea Castelului (orele de proiecție 17:30, 18:30, 19:30, 20:30)

· Căsuța și poșta lui Moș Crăciun, unde cei mici vor putea comunica pe viu și lăsa scrisori cu cele mai sincere dorințe

· Târg de Crăciun, de unde vizitatorii vor putea procura cadouri originale

· Gustări delicioase

Pentru cei dornici de a se scufunda în istoria Castelului Mimi, avem o ofertă specială, ce include excursii în interiorul Castelului și degustări ghidate a trei vinuri. Prețul unei excursii este de 300 lei și poate fi rezervată la numărul de telefon: +373 (79) 727654.

A fost odată la castel... / Sursa:Castel Mimi

Seria de evenimente “A fost Odată la Castel. Forfotă de Crăciun” va continua și pe 25, 27, dar și pe 29 decembrie,

Prețul biletelor de acces la eveniment este de 100 de lei, în cazul achiziționării prealabile a acestora, pe platforma iTicket.md. În zilele evenimentelor, biletele vor putea fi cumpărate, pe loc, la un preț de 150 de lei.

Copiii de până la 12 ani au acces gratuit la acest eveniment.


Pub