Șeful Direcției comerț și prestări servicii a Primăriei capitalei a demisionat, după scandalurile cu reptila gigantică și caruselul erotic din PMAN

Șeful Direcției comerț, alimentație publică și prestări servicii a Primăriei, Marcel Zambițchi, a scris cerere de demisie. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către specialistul principal pentru relaţia cu mass-media, Vasile Chirilescu.

Foto: UNIMEDIA

Potrivit lui Vasile Chirilescu, Marcel Zambițchi va pleca din funcție după data de 10 ianuarie, când se încheie perioada de concediu pe care a solicitat-o și de care poate beneficia, potrivit Codului Muncii.

Până atunci, atribuțiile vor fi preluate de șefa adjunctă a direcției, Valentina Constantinov.

Marcel Zambițchi a activat în funcția de șef al Direcției comerț, alimentație publică și prestări servicii a Primăriei din anul 2012.

Amintim că primarul capitalei, Ion Ceban, i-a cerut de două ori lui Marcel Zambițchi să își dea demisia. Asta după ce la Târgul de Crăciun din PMAN a fost instalat un carusel cu femei dezbrăcate, iar peste câteva zile, lângă brad a fost adusă și o reptilă gigantică. „Am văzut că domnul Zambițchi nu poate să rezolve întrebarea. Dl Zambițchi, eu știu că ați muncit, v-ați dedicat muncii, dar eu vă rog benevol să vă depuneți demisia”, a declarat atunci Ion Ceban.


Pub