(video) BMW aminteşte că îşi va lansa primul SUV electric în 2020 şi îi anunţă caracteristicile principale

Noul BMW iX3, a cărui producţie va începe în 2020, facilitează condusul cu emisii locale zero într-o formă nouă şi eficientă, în timp ce este potrivit pentru utilizare cotidiană.

O autonomie de peste 440 km în ciclul de testare WLTP va fi atinsă cu o capacitate netă a bateriei de doar 74 kWh (ambele cifre sunt preliminare).

Foto: autoblog.md

Primul Sports Activity Vehicle (SAV) full electric este deschizător de drum pentru tehnologia BMW eDrive de a cincea generaţie, care, cu începere din 2021, va fi utilizată şi la BMW i4 şi BMW iNEXT. Din acest motiv, atât sistemul de propulsie, cât şi bateria de înaltă tensiune ce include tehnologie de pionierat pentru celulele de baterii au fost redezvoltate complet.

La BMW iX3, dezvoltările suplimentare asigură experienţa condusului specifică mărcii combinată cu eficienţă remarcabilă şi un nou echilibru între masă şi autonomie. Eficienţa mai are o consecinţă importantă – la aceeaşi putere de încărcare, BMW iX3 va câştiga autonomie mai mare în 10 minute de încărcare, de exemplu, faţă de concurenţi. Află mai multe detalii, inclusiv caracteristicile trenului de rulare, pe AutoBlog.MD


Pub