Târgul de Crăciun revine la Chișinău. Ce atracții îi așteaptă pe vizitatori în inima capitalei

Orchestra „Lăutarii” și Alex Calancea Band vor da tonul Târgului tradițional de Crăciun, a cărui deschidere este programată sâmbătă, 21 decembrie, la ora 18:00.

Foto: mecc.gov.md

Târgul își va aștepta vizitatorii în perioada 21 decembrie 2019 – 10 ianuarie 2020, în Scuarul Catedralei Mitropolitane „Nașterea Domnului” din centrul capitalei.

Pe parcursul celor trei săptămâni, în cadrul târgului se vor desfășura concerte în toate zilele de weekend, de Crăciun și de Revelion.

Printre artiștii care vor cânta la târgul de Crăciun se numără Valy Boghean, SunStroke Project, Nelly Ciobanu, Katharsis, Anișoara Puică și mulți alții. Târgul se va încheia în data de 10 ianuarie cu o Gală-concert și Tombola de Sărbători.

Pentru vizitatori vor fi amenajate mai multe zone de agrement: ei vor putea intra în căsuța lui Moș Crăciun, se vor distra la carusele, își vor face poze memorabile, vor savura din deliciile culinare de iarnă și vor putea cumpăra cadouri autohtone pentru cei dragi.

Târgul va fi deschis pentru toată familia zilnic, de la ora 12:00 până la ora 22:00, în zilele de odihnă – între 10:00 și 22:00, iar în noaptea dintre ani programul va fi prelungit până la ora 02:00 după miezul nopții.

Evenimentul, inspirat de târgurile tradiționale de Crăciun din orașele europene, a ajuns la a treia ediție și este organizat de Guvernul Republicii Moldova și Primăria Municipiului Chișinău.


Pub