03:26:16 19.04.2024
Stiri

FOTO // Un deputat de la PAS și unul de la PD au fost chemați de Traian Băsescu în biroul său din Parlamentul European

Politică 18.12.2019 15:39 Vizualizări3357 Autor: Ziarul National
FOTO // Un deputat de la PAS și unul de la PD au fost chemați de Traian Băsescu în biroul său din Parlamentul European Facebook


O delegație a Parlamentului R. Moldova participă la cea de-a VII-a Reuniune a Comitetului Parlamentar de Asociere Republica Moldova – Uniunea Europeană, care se desfășoară la Parlamentul European, la Strasbourg.

„Astăzi discutăm despre relațiile dintre Moldova și UE prin prisma realizării Planului național pentru implementarea Acordului de Asociere R. Moldova – Uniunea Europeană. De asemenea, vom aborda și alte subiecte care vizează reformele din domeniul economic, în special îmbunătățirea climatului de afaceri, precum și situația actuală din sistemul bancar”, a anunțat pe pagina sa de Facebook vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi.

Acesta a plasat și poze cu delegația formată din deputații fracțiunilor PSRM, PD, PAS și PPDA. De asemenea, Popșoi a publicat și o poză în care dânsul, alături de democratul Sergiu Sîrbu, sunt în biroul europarlamentarului și fostului președinte al României, Traian Băsescu.

"De-ați ști ce mesaj a transmis colegului Mihai Popșoi domnul Băsescu în acel moment, ar fi fost, indiscutabil, titlu de știri în toată presa moldavă! Într-o zi vom developa discuția care a purtat un caracter emblematic!", a scris pe Facebook Sergiu Sîrbu.

Anterior, Băsescu insista pe formarea unei majorități parlamentare dintre Blocul „ACUM” și PD, pentru înlăturarea lui Igor Dodon de la putere.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md