22:57:59 19.04.2024
Stiri

Drama neștiută a lui Horia Brenciu. Artistul și-a pierdut mama când era doar un copil

Monden 18.12.2019 18:31 Vizualizări1706 Autor: Ziarul National
Drama neștiută a lui Horia Brenciu. Artistul și-a pierdut mama când era doar un copil


Pe Horia Brenciu îl iubește o țară întreagă, dar puțini știu drama prin care a trecut artistul la o varstă extrem de fragedă. Mama lui a murit când el avea numai 11 ani. A rămas împreună cu tatăl său și au fost nevoiți să se descurce singuri.

Horia Brenciu a povestit totul într-un interviu pentru lizetaoprea.ro. Mama sa, pe nume Marinela, a fost soprană la Teatrul Muzical din Brașov, însă o boală cruntă a ucis-o când fiul ei avea numai 11 ani.

„Cu cât eşti mai mare în vârstă, cu atât gaura şi drama şi amintirile te învăluie şi te doboară. E ca şi când vârsta este direct proporţională cu gaura în suflet. La 11 ani nu aveam prea multe amintiri cu mama, dar simţeam că pierd ceva important. Nu am avut timp să o jelesc. Pe mine mă încarcă de fiecare dată când văd familii, când văd filme de dragoste, când văd copii şi mame unii lângă alţii. De fiecare dată îmi place imaginea asta, probabil e o repercusiune a copilăriei…", a povestit Horia Brenciu, citat de radiosimplu.ro.

Horia a mai mărturisit că moartea mamei sale l-a întărit și l-a învățat că nu trebuie să fie sclifosit când vine vorba de muncă.

„După ce a murit mama, şi eu, şi tata a trebuit să ne dublăm sarcinile. Nu a trebuit să ne invite cineva: «Haideţi, spălaţi şi voi rufele?». Nu. Ne-am dat seama că noi trebuie să facem demersul acesta, pentru că altfel nu puteam să trăim mai departe. Cred că de atunci am rămas cu chestia asta: când e vorba de muncă nu sunt sclifosit şi nu fac fiţe, dau drumul la acţiune. Nu am timp de lamentări”, a spus Horia Brenciu într-un interviu pentru life.ro.

Acum artistul are o familie frumoasă care îl susține în tot ceea ce face. Deseori soția și copiii lui pot fi văzuți în culise la spectacolele și emisiunile sale. La 47 de ani, Brenciu are patru copii: un copil cu soţia sa, unul înfiat şi alţi doi copii ai soției din relaţii anterioare.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md