/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/FOTO. VIDEO/ Protest în fața Procuraturii! Locatarii unui bloc se plâng că s-au trezit cu apartamentele puse în gaj

missing
18 decembrie 2019, ora 09:31

Zeci de locatari ai unui bloc de locuit, ridicat în cartierul Poșta Veche, au protestat în această dimineață în centrul capitalei, în fața sediului Procuraturii Generale. Oamenii sunt indignați că au plătit apartamentele în întregime, dar s-au trezit cu ele puse în gaj la bancă și riscă să fie evacuați.

Manifestanții au scandat: „Vrem justiție corectă”, „Hoții la dubă”, „Dacă nu-l închideți pe Chirică, țara asta îi de nică”. Oamenii au venit cu pancarte pe care scrie: „Hoțul la pușcărie”, „Protejați cetățenii, dar nu hoții”, „Locul vostru e aici”, „Puneți legea în aplicare”.

Locatarii au depus și o petiție la Procuratură în care au cerut să li se facă dreptate. Acum un an, avocatul companiei a spus că faptul că unele apartamente se află sub sechestru sau sunt ipotecate nu împiedică darea în exploatare a blocului și că locatarii acelor apartamente nu vor deveni proprietari până nu va fi achitat creditul.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram