/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Bucătarul moldovean Alexandru Comerzan, câştigătorul show-ului culinar „Chefi la cuţite”. Va pleca acasă cu 30 de mii de euro

missing
18 decembrie 2019, ora 11:22

Alexandru Comerzan, din echipa lui chef Scărlătescu, este câştigătorul celui de-al şaptelea sezon al show-ului culinar „Chefi la cuţite”. Tânărul de 30 de ani va pleca acasă cu 30.000 de euro după finala de pe ieri, 17 decembrie, de la Antena1.

Potrivit viva.ro, aseară a avut loc semifinala competiţiei „Chefi la cuţite”, însă ultimele două etape ale show-ului au fost filmate în vară.

Alexandru are 30 de ani și este din Chișinău, iar la preselecții le-a pus în față juraților una dintre cele mai savuroase dish-uri degustate vreodată de cei trei maeștri „Chefi la cuțite”.

Alexandru spune despre el că„în general sunt un chef liniștit, mai ales dacă decurg lucrurile așa cum îmi place mie. Dacă aș rezuma la doar trei cuvinte…organizat, hotărât și inventiv, îmi place mult să experiementez”.

Încă de la începutul competiţiei, Alexandru a susţinut că nu are emoţii şi a fost dintotdeauna convins că va ajunge departe în acest show culinar.

Nu îmi este teamă de vreo probă. Am gătit multe până în acest moment, iar fix înainte de competiție am călătorit prin Asia și am învățat și câteva secrete din bucătăria lor”, a spus Alex, pentru a1.ro.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram