‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
miercuri, 24 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageArticoleVIDEO. Tehnologii moderne de producere a alunului

VIDEO. Tehnologii moderne de producere a alunului

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

„O abordare la 360°” – de la alegerea materialului săditor, soiurilor și terenului pentru plantare până la furnizarea tehnicii agricole de calitate și asigurarea suportului la întreținerea plantației, toate acestea reușește să implementeze cu succes echipa EuroAlun. Totodată, pe lângă material săditor de calitate, compania Euroalun acordă și 5 ani de asistență tehnică și agronomică inclusă, gratuit, fără plăți adiționale.

În doar primul an de activitate, compania EuroAlun a reușit să furnizeze material săditor pentru înființarea a peste o sută de hectare de alun, iar în acest an deja peste 150 de hectare au fost plantate. În cadrul companiei, cei mai buni experți de peste hotare vin să împărtășească experiența în producerea calitativă a alunului cu producătorii din țară.

Unul dintre aceștia este Francesco Violani, care a devenit agronomul companiei. În cadrul Conferinței Naționale „Businessul fructelor în Republica Moldova”, expertul a vorbit despre importanța producerii moderne a alunului și aspectele de care trebuie să țină cont producătorii.

Mai multe detalii puteți afla în următorul video.

Tehnologii moderne de producere a alunului.Speaker: Francesco Violani, Agronom, EUROALUN, Moldova #BusinessulFructelor2019

Geplaatst door Agrobiznes op Vrijdag 6 december 2019

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›