image
Sursa foto: Harold Cunningham/

Cum a reușit un copil să facă pagube de 10.000 de dolari într-un showroom de mașini premium

Un cuplu din China va trebui să plătească aproape 10.000 de dolari unui showroom Audi, după ce fiica lor a zgâriat 10 mașini, informează 7news.com.au.

Părinții copilului au mers la showroom pe 24 noiembrie pentru a se interesa de o mașină. Fiica lor în vârstă de trei ani a rămas nesupravegheată înăuntru și a început să deseneze pe portierele unor mașini cu o piatră adusă de afară. Printre mașinile zgâriate se afla și un Audi Q8 cu un preț de pornire de 70.000 de dolari.

Potrivit judecătoriei din Lingui, showroom-ul Audi l-a dat în judecată pe tatăl fetei, cerând despăgubiri de 28.000 de dolari. Conducerea dealerului auto a avertizat că aceasta este prima evaluare, fiind posibil ca daunele să fie mai ridicate.

Chiar dacă stricăciunile nu erau mari, zonele zgâriate trebuiau revopsite, iar astfel mașinile nu mai puteau fi considerate noi, urmând a fi vândute cu discount.

Instanța a decis pe 3 decembrie că părțile au ajuns în final la o înțelegere, tatăl fiind de acord să plătească despăgubiri de aproximativ 9.600 de dolari.

Noutăţile partenerilor

comentarii: