image
Sursa foto: Getty Images

Steven Gerrard va fi succesorul lui Klopp la Liverpool

Steven Gerrard (39 de ani) va fi succesorul lui Jurgen Klopp (52 de ani) la Liverpool, iar "Cormoranii" au avut deja discuţii formale cu fostul fotbalist de legendă de pe Anfield. Dezvăluirea a fost făcută de un jurnalist apropiat de liderul din Anglia, David Ornstein, de la publicaţia Athletic. Cel mai devreme, însă, mutarea s-ar putea realiza în 2024, după ce ambii antrenori abia şi-au prelungit contractele.

David Orstein susţine că Gerrard, acum antrenor la Glasgow Rangers, în Scoţia, a avut deja discuţii formale în ceea ce priveşte înlocuirea lui Klopp la Liverpool. Gerrard e idol pe Anfield, iar Klopp a devenit şi el un om extrem de important în istoria "Cormoranilor". Gerard şi Klopp şi-au prelungit ambii contractele, în aceeaşi zi, până în 2024, cu Liverpool, respectiv Rangers.

Fanii mai au de aşteptat încă cinci ani pentru a-l vedea pe Steven Gerrard antnrenor la Liverpool. "Nu este un secret că Gerrard şi mulţi de la club şi-ar dori ca acesta să fie managerul lui Liverpool într-o zi şi, cu toate că s-ar putea să nu se întâmple niciodată, subiectul a fost discutat în mod informal de toate părţile implicate. Gerrard este în contact constant cu Klopp şi conducerea lui Liverpool", a spus David Orstein.

Din vara lui 2018, Gerrard o antrenează pe Glasgow Rangers, unde a strâns 95 de meciuri şi o medie de 2,04 puncte pe meci. Gerrard i-a calificat pe scoţieni în 16-imile de finală ale Europa League. De partea cealaltă, Klopp a sosit la Liveprool în 2015, a fost la un pas să câştige titlul în sezonul trecut, a pierdut o finală de Europa League şi una de Liga Campionilor, dar a reuşit să câştige marele trofeu al competiţiei stelelor în 2019. Înainte de triumful de la Madrid, Liverpool mai câştigase Liga Campionilor în 2006, cu Steven Gerrard pe teren.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: