(video) Un BMW X6, ciopârțit de vameși cu fierăstrăul electric pentru a scoate mii de pachete de țigări ascunse în el

Integritatea unui automobil BMW X6 a avut de suferit, din cauza stăpânei sale, care a utilizat mijlocul de transport pentru contrabanda cu țigări. Vameșii au scos din mașina cu numere de înmatriculare românești, aproape 100 de mii de țigarete.

Foto: border.gov.md

Automobilul a fost supus controlului vamal la punctul de trecere Leușeni, în urma căruia, în toate locurile greu accesibile ale mașinii, au fost descoperite 4.850 de pachete cu țigări. Incidentul a fost înregistrat pe sensul de ieșire din țară, în după amiaza zilei de ieri, 16 decembrie, anul curent.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, autoturismul era condus de o femeie în vârstă de 55 de ani, originară din orașul Iași. După controlul pașapoartelor și al actelor necesare pentru autorizarea trecerii frontierei de stat, ofițerii de investigații ai Poliției de Frontieră au solicitat examinarea suplimentară a mijlocului de transport, având bănuieli rezonabile de transport ilicit de țigări. De asemenea, patrupedul Serviciului Vamal a semnalat imediat ceva suspect la mai multe părți ale mașinii.

Polițiștii de frontieră și angajații Serviciului Vamal au dezasamblat mașina, în interiorul căreia au fost scoaze peste 4 850 de pachete cu țigări, cu timbru de acciz al Republicii Moldova.

Audiați, conducătoarea auto, cât și pasagerul, au comunicat că știau că transportă țigări.

Mașina a fost indisponibilizată pe teritoriul PTF Leușeni, iar cazul este cercetat în continuare de către angajații Serviciului Vamal.


Pub