„The Rise of Skywlaker”, ultimul film din saga „Star Wars”, a avut premiera la Hollywood

La 42 de ani după debutul său planetar, saga „Star Wars” a prezentat în faţa publicului filmul „The Rise of Skywalker”, al treilea și ultimul film din trilogia Disney, informează Agerpres.

Foto: Epic Games

Personajele interpretate de Mark Hamill (Luke Skywalker) şi Harrison Ford (Han Solo), deşi au fost ucise în precedentele episoade ale francizei, au fost chemate să participe la activităţile de promovare a noului lungmetraj, în faţa unui hangar cu aspect futurist, în care erau prezente replici în mărime naturală ale navetelor de vânătoare X-wing.

Numeroase vedete, precum Steven Spielberg şi Spike Lee, au fost prezente la cinematograful Chinese Theatre din Hollywood pentru a asista la prima proiecţie publică a noului film în oraşul Los Angeles.

Experţii prezic un debut fulminant de box-office pentru „The Rise of Skywalker”, cu încasări aşteptate pentru acest weekend cuprinse între 200 de milioane şi 250 de milioane de dolari, doar în Statele Unite şi Canada.

Protagoniştii filmului, Daisy Ridley (Rey), John Boyega (Finn) şi Oscar Isaac (Poe Dameron), au fost prezenţi pe tradiţionalul covor roşu, devenit însă albastru cu ocazia acestei premiere spectaculoase.


Pub