(video) Detalii despre noul sedan fastback KIA K5 în specificaţie europeană. Modelul primeşte în premieră un sistem AWD

KIA prezintă detalii şi despre noul model K5 în specificaţie europeană. Într-un comunicat de presă producătorul numeşte maşina K5 şi pentru piaţa din regiunea noastră, dar şi pentru cea americană, ceea ce denotă faptul că la denumirea Optima s-a renunţat!

Noul KIA K5 reprezintă o evoluție de tip fastback a celui mai bine vândut sedan KIA la nivel mondial, combinând un design nou, uimitor, cu un interior orientat către șofer, cu tehnologii de vârf și cu noi sisteme de propulsie.

Foto: autoblog.md

În plus față de prezentarea direcției viitoare de design a automobilelor KIA, K5 va beneficia pentru prima dată de sistemul de tracțiune integrală (AWD) ce se alătură sistemului de tracțiune față, disponibil în dotarea standard. Puterea este oferită de o gamă de motoare eficiente „Smartstream” pe benzină, alături de noua transmisie cu dublu ambreiaj în baie de ulei cu opt trepte de viteză, care va debuta pe modelul K5.

Nivelurile superioare de echipare ale habitaclului, tehnologiile de ultimă generație și îmbunătățirile aduse șasiului înseamnă că modelul K5 este mai stabil, inspiră încredere și oferă un stil de condus mai captivant ca niciodată. Află mai multe detalii despre maşină şi vezi cum arată la interior, pe AutoBlog.MD


Pub