Medicilor li s-a făcut rău după cele văzute la Hîncești

by D M
Distribuiti mai departe...

După ce noaptea trecută au fost depistate trei trupuri neînsuflețite într-o locuință din municipiul Hîncești, doi dintre medicii care au intervenit la fața locului, au avut nevoie de îngrijiri medicale, scrie deschide.md.

Contactată de Deschide.MD, Veronica Istrati, șefa serviciului de informare și comunicare cu mass-media a Ministerului Sănătății, a declarat că medicul și asistentul medical au fost examinați la spital unde au stat câteva ore sub supravegherea medicilor. La moment starea lor este stabilă și deja au revenit la muncă. 

Amintim că, o descoperire macabră a avut loc noaptea trecută, în jurul orei 21:25. Doi tineri de 25 de ani și o fată de 21 de ani au fost găsiți decedați într-o casă din Hâncești. Potrivit Marianei Bețivu, ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției, dânșii  ar fi  consumat diferite produse alimentare şi alcool și este vorba despre o intoxicaţie cu o substanţă neidentificată.

Cadavrele vor fi expuse mai multor expertize de laborator se va stabili cu exactitate cauza decesului.

Caz tragic la Hîncești ! 3 persoane găsite fără suflare într-o casă de locuit.

Update: 00:40 ! Doi medici care au fost la fața locului se află sub picurătoare.Caz tragic la Hîncești ! 3 persoane găsite fără suflare într-o casă de locuit. Este vorba despre 3 tineri (2 băieți 25,25 ani și o fată de 19 ani) Cauzele decesului urmează a fi stabilite. Revenim cu detalii.

Опубликовано Hîncești 24 TV Понедельник, 16 декабря 2019 г.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...