/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

Comercianții care vând pește viu în piețele din capitală vor fi verificați de FISC

missing
17 decembrie 2019, ora 10:42

Comercianții care vând pește viu în piețele și zonele adiacente din Chișinău vor fi verificați de Serviciul Fiscal de Stat (FISC).

Pentru a preveni comercianții, reprezentanții FISC-ului au întreprins acțiunile de identificare în perioada 9- 13 decembrie.

Contribuabililor le-a fost acordată asistență și consultanță sub aspectul înregistrării activității desfășurate, conform formelor organizatorico-juridice prevăzute de legislație, precum și asupra altor drepturi și obligații ale contribuabililor, cât și despre consecințele neconformării la legislația în vigoare și inițierea acțiunilor de control”, anunță reprezentanții FISC-ului într-un comunicat.

Serviciul Fiscal de Stat (FISC) anunță că va monitoriza, începând cu ziua de mâine, activitatea comercianților de pește.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram