/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: Odesa și Kiev – supuse atacurilor cu drone. Cel puțin șapte persoane au fost rănite

/DOC/ Alaiba cere Primăriei Chișinău documentele contabile ale bunurilor cumpărate pentru reparația din cabinetul lui Ceban 

missing
17 decembrie 2019, ora 12:08

Deputatul Dumitru Alaiba a solicitat Primăriei Chișinău documentele contabile ale bunurilor cumpărate pentru reparația care a fost făcută recent în cabinetul primarului general Ion Ceban.

Politicianul crede că „practica așa-numitului prieten al lui Ceban, are un potențial imens de coruptibilitate”.

Am cerut copiile documentelor primare (facturi, acte de primire-predare, numele prestatorilor și a sponsorilor). Toate aceste chestii trebuie legal reflectate în contabilitatea primăriei. Legal, transparent… Practica asta cu prietenii binevoitori au contribuit, are un potențial imens de coruptibilitate. Trebuie să-i știm pentru a vedea pentru ce favoruri fac un bine primăriei” a scris Alaiba pe pagina sa de Facebook.

În cadrul ședinței primăriei de ieri, Ceban a spus că pentru toate lucrările care s-au făcut s-ar fi cheltuit în jur de 60 de mii de lei.

Edilul capitalei spune că prietenul său din copilărie, care ar fi suportat cheltuielile, activează în domeniul IT și a venit personal cu propunerea de a face reparație în biroul primarului, după ce i-a trecut pragul.

Foto: Facebook/Dumitru Alaiba

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram