Primăria Chișinău conlucrează cu autoritățile centrale pentru a soluționa problemele orașului

   1630

Primăria Chișinău informează că autoritățile publice locale vor conlucra cu autoritățile centrale ale statului, în vederea soluționării problemelor acute cu care se confruntă capitala. Declarații în acest sens au fost făcute de primarul general, Ion Ceban, după ședința de lucru săptămânală, din această dimineață cu conducerea de vârf a statului.

Potrivit edilului, în cadrul reuniunii au fost discutate mai multe subiecte cu referire la situația actuală a municipiului Chișinău, inclusiv construcțiile problematice din oraș, situația gheretelor care activează ilegal, panourile de reclamă care au împânzit orașul, dar și despre tehnica specializată pentru întreținerea drumurilor în sezonul de iarnă.

Ion Ceban a informat că s-a convenit referitor la crearea unui grup comun de lucru, în vederea ajustării cadrului normativ, cu implicarea reprezentanților Primăriei Chișinău și ai administrației centrale, unde vor fi delegați reprezentanți din Parlament, Guvern și Primărie.

Scopul grupului de lucru este aprobarea acțiunilor comune în vederea soluționării problemelor orașului și evitarea acțiunilor ilegale.