image
Sursa foto: Mirror.co.uk

O fetiță de 5 ani s-a simțit rău la o petrecere de Crăciun: La scurt timp, inima ei s-a oprit

Isla Wilkinson, 5 ani, din Newcastle, Marea Britanie, a murit la doar câteva zile după ce s-a simțit rău la o petrecere de Crăciun. Părinții copilei sunt devastați de tragedie și au povestit pentru Mirror.co.uk clipele de coșmar prin care au trecut.

La începutul lunii decembrie, fetița s-a întors acasă de la o petrecere de Crăciun, simțindu-se rău. Copila s-a culcat, dar a doua zi ea s-a trezit simțindu-se și mai rău. Isla tușea și avea temperatură mare, astfel că mama ei, Alex Williams, a decis să o ducă la spital. Înainte să plece la spital însă, inima fetiței s-a oprit.

Femeia i-a făcut fiicei ei manevre de resuscitare până la sosirea ambulanței, scrie Mirror.co.uk. Inima copilei nu am mai bătut timp de 20 de minute, înainte ca medicii să o facă să pornească din nou. Cu toate că s-a reușit repornirea bătăilor inimii, creierul lui Isla a fost privat de oxigen prea mult timp.

Micuța a suferit leziuni cerebrale severe, iar medicii de la Newcastles Royal Victoria Infirmary i-au anunțat pe părinți că Isla mai are doar câteva ore de trăit. Fetița a murit la scurt timp după. Medicii britanici nu sunt încă siguri ce a provocat tragedia, negăsind încă o explicație pentru faptul că o inimă atât de tânără și sănătoasă să se oprească brusc. Cercetările în acest caz continuă.

Noutăţile partenerilor

comentarii: