Ceban îi cere repetat lui Zambițchi să plece din funcție: Știu că v-ați dedicat muncii, dar vă rog benevol să vă depuneți demisia

Primarul capitalei, Ion Ceban, îi cere șefului Direcției comerț și prestări servicii a Primăriei, Marcel Zambițchi, să își dea demisia. Asta după ce la Târgul de Crăciun din PMAN a fost instalat un carusel cu femei dezbrăcate, iar ulterior, lângă brad a fost adusă și o reptilă gigantică.

Foto: UNIMEDIA

„Am văzut că domnul Zambițchi nu poate să rezolve întrebarea. Dl Zambițchi, eu știu că ați muncit, v-ați dedicat muncii, dar eu vă rog benevol să vă depuneți demisia”, a declarat Ion Ceban.

Primarul a făcut și o solicitare către șefa interimară a Direcției Cultură, Steluța Mitriuc: „Doamna Mitriuc, eu vă rog pe dvs să realizați ce am vorbit. Vor dragon, vor scândurele, sunt alte zone, la Circ, în altă parte”, a precizat acesta.

Edilul a transmis un mesaj tuturor responsabililor din cadrul Primăriei: „Haideți să fim maximum responsabili”.

Amintim că la începutul lunii decembrie, un carusel ce avea desenat pe el fete dezgolite a fost instalat la în PMAN, cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. După ce mai multe persoane ce s-au revoltat de prezența imaginilor erotice într-un loc destinat copiilor, angajații agentului economic au „îmbrăcat” în grabă imaginile cu femei dezgolite de pe panoul caruselului cu o peliculă aurie.

Atunci, Ion Ceban la avertizat pe șeful Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi, că-și va pierde fotoliul, dacă vor mai apărea astfel de incidente. Zambițchi a declarat, atunci, că la toate neregulile semnalate direcția s-a autosesizat.

La scurt timp, însă, în PMAN a mai apărut și o reptilă gigantică, exact lângă Pomul de Crăciun. După ce mai mulți locuitori ai capitalei s-au plâns pe rețelele de socializare, edilul a promis că vor urma demisii.

Marcel Zambițchi a spus că nu a decis, deocamdată, dacă își va prezenta sau nu demisia, așa cum a solicitat primarul.


Pub