(video) Urmărire ca în filme în capitală. Patru minori, reținuți după ce au furat un automobil pentru a se „plimba”

Patru minori au fost reținuți de inspectorii de patrulare, după ce au furat un automobil și-l conduceau pe străzile din capitală.

Foto: Poliția Capitalei

Noaptea trecută, în jurul orei 02:00, inspectorii de patrulare au informați că o mașină marca Opel Kadett a dispărut din locul unde a fost parcată, de pe strada Trandafirilor din sectorul Botanica al capitalei.

Polițiștii de patrulare au intervenit operativ și, în scurt timp, la intersecția străzilor Ion Creangă și Alba Iulia, mașina căutată a fost depistată în trafic. La solicitarea oamenilor legii de a stopa unitatea de transport, șoferul de la volan intenționat a apăsat pe accelerator, ignorând cerințele polițiștilor.

Timp de 25 de minute, mai multe echipaje de patrulare au fost implicate pe diferite tronsoane de drum, pentru a stopa automobilul și a preveni un eventual accident rutier.

Într-un final, mașina a fost oprită forțat în satul Revaca din Sîngera. La volanul mașinii se afla un minor de 17 ani, care avea ca pasageri alți trei minori, doi băieți și o fată.

Aceștia au recunoscut că au răpit unitatea de transport din apropierea unui centru comercial din capitală, pentru a se plimba; dar nu s-au conformat cerințelor polițiștilor de patrulare de teama urmărilor, întrucât sunt minori și nu dețin permis de conducere.


Pub