Ion Chicu a confirmat angajamentul Republicii Moldova în implementarea Acordului de Asociere cu UE, la o întâlnire cu Secretara generală a Consiliului Europei

Șeful Executivului Ion Chicu, aflat la Strasbourg, a avut o întrevedere cu Secretara generală a Consiliului Europei, Marija Pejčinović Burić, în cadrul căreia premierul a confirmat angajamentul Republicii Moldova în implementarea Acordului de Asociere cu Uniunea Europeană.

Foto: gov.md

În aceeași ordine de idei, Chicu și-a exprimat recunoștința pentru sprijinul constant acordat Republicii Moldova de către Consiliul Europei și a precizat că reforma justiției și modernizarea economiei sunt cele mai importante pentru acest Guvern.

Ion Chicu / Sursa:gov.md

În 2020 se împlinesc 25 de ani de parteneriat al Republicii Moldova cu CoE și premierul Ion Chicu a dat o apreciere înaltă a efectelor acestei colaborări asupra construcției statului de drept și bunăstării oamenilor.

Marija Pejčinović Burić / Sursa:gov.md

Prim-ministrul a menționat că expertiza oferită de către structurile Consiliului Europei, precum și doza de critică constructivă sunt indispensabile în eforturile țării noastre de a avansa în realizarea reformelor interne.


Pub