Unii locuitori ai orașului Codru spun că așteaptă zeci de minute microbuzele în stații
Social 16 decembrie 2019, 17:44 | 6192

Sunt nevoiți să meargă pe jos și ajung târziu la muncă, ori stau în stradă o oră în așteptarea unui microbuz. Este nenorocul locuitorilor de pe strada Schinoasa a orașului Codru, unde mai că nu există transport public. Oamenii au depus mai multe demersuri la primăria orașului, dar nu au primit niciun răspuns. Din ianuarie ar putea fi și mai rău. Unii șoferi vor să renunțe la așa gen de muncă.

Localnicii spun că microbuzele de pe linia 178, care merg spre orașul Codru, ajung la destinație cu întârzieri cronice, orarul fiind compromis temeinic.

Doi șoferi de pe linia 178 de microbuz s-au dovedit a fi foarte grăbiți și epuizați, în același timp.

În urmă cu o lună, mai mulți locuitori de pe strada Schinoasa au semnat un demers la primărie, dar până astăzi nu au primit niciun răspuns.

Potrivit primarului din Codru, Valeriu Munteanu, transportul public este în gestiunea municipiului Chișinău și nu poate lua nicio decizie în acest sens.

L-am sunat pe șeful Direcției generale transport public și căi de comunicație, Adrian Boldurescu, însă acesta nu a fost de găsit la telefon, pentru a explica starea de lucruri. 

Opinia ta contează. Comentează!
Din aceeaşi categorie