Ştiri

Sursa imaginii: cotidianul.md

Postat de: Mihaela Bucatari

Ştiri / Economic

16 Dec. 2019 / 17:09

Gas Natural Fenosa Furnizare Energie devine Premier Energy

Întreprinderea de furnizare a energiei electrice ÎCS „Gas Natural Fenosa Furnizare Energie” SRL îşi schimă imaginea cu noua marcă şi denumire „Premier Energy”. Într-un comunicat de presă, furnizorul menţionează că această transformare, axată pe modernizare şi inovare, semnifică o nouă etapă în istoria companiei, transmite IPN.

„Premier Energy” este o marcă nouă pentru Republica Moldova, dar este o marcă cunoscută în România, unde reprezentă o companie importantă de distribuţie şi furnizare a gazului natural.

„Cu „Premier Energy” vom continua să fim o marcă internaţională şi ne vom asuma angajamente noi pentru a fi mai aproape de clienţii noştri, atunci şi acolo unde au nevoie, şi pentru a le oferi soluţii simple, accesibile şi respectuoase cu mediul înconjurător”, afirmă Jose Luis Gomez Pascual, country manager Premier Energy în Moldova, citat în comunicat.

Pe parcursul ultimilor 20 de ani întreprinderile energetice, de furnizare şi distribuţie a energiei electrice au adus investiţii de peste 287 de milioane de euro în renovarea şi modernizarea reţelelor electrice.

Comentarii