09:36:31 29.03.2024
Stiri

Numărul cetățenilor din R. Moldova care solicită AZIL în Germania, în CREȘTERE: Subiectul, abordat de ministrul Ciocoi la Berlin

Social 16.12.2019 16:38 Vizualizări2927 Autor: Ziarul National
Numărul cetățenilor din R. Moldova care solicită AZIL în Germania, în CREȘTERE: Subiectul, abordat de ministrul Ciocoi la Berlin


Numărul cetățenilor originari din R. Moldova care solicită azil în Germania este în creștere, anunță Ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene, fără să ofere și cifre exacte.

Acest subiect a fost discutat, la Berlin, de către Aureliu Ciocoi, ministrul Afacerilor Externe și Integrării Europene de la Chișinău, cu Helmut Teichmann, secretar de stat al Ministerului de Interne din Germania.

Un comunicat al Ministerului de Externe precizează că cei doi oficiali au abordat mai multe subiecte de interes reciproc, inclusiv cooperarea dintre ministerele de interne și structurile de securitate din ambele state, precum și intensificarea interacțiunii Poliției de frontieră din cele două state.

Oficialii au convenit asupra unor pași concreți privind întărirea cooperării între ministerele de Interne din Germania și Republica Moldova, inclusiv prin organizarea unor eventuale vizite bilaterale de documentare la nivel de experți.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
29.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Încă o dată despre u...

25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md