11:49:34 28.03.2024
Stiri

Barack Obama: Femeile sunt lideri mai buni decât bărbații

Știri 16.12.2019 18:00 Vizualizări2499 Autor: Ziarul National
Barack Obama: Femeile sunt lideri mai buni decât bărbații Getty Images


Dacă femeile ar conduce orice țară din lume ar fi o îmbunătățire generală a nivelului de trai, a declarat fostul președinte american Barack Obama.

În timpul unui discurs, în Singapore, Barack Obama a declarat că femeile nu sunt perfecte, dar sunt „indiscutabil mai bune” decât bărbații, scrie BBC.

Fostul lider de la Casa Albă a adăugat că majoritatea problemelor din lume vin de la oameni bătrâni, mai ales bărbați, care țin cu dinții de pozițiilor lor de putere.

El a vorbit, de asemenea, despre polarizarea politică și utilizarea rețelelor sociale pentru răspândirea zvonurilor false.

Discursul ținut de Barack Obama a avut loc la un eveniment privat despre conducere.

„Acum femeilor, vreau doar să știți, nu sunteți perfecte, dar un lucru este indiscutabil: sunteți mai bune decât noi (bărbații n.r.). Sunt absolut convins că dacă fiecare țară de pe pământ ar fi condusă de femei, am vedea o îmbunătățire semnificativă în toată lumea în aproape orice domeniu...nivel de trai și rezultate”, a declarat Barack Obama.

Întrebat dacă se gândește să revină în funcții de conducere din politică, Barack Obama a spus că e de părere că liderii trebuie să facă loc altora la un moment dat.

Barack Obama a fost președintele Statelor Unite din 2009 până în 2017. De când a părăsit Casa Albă, acesta a înființat o fundație, alături de soția sa – Michelle Obama-, în care ghidează tinerii lideri din toată lumea.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md