Începe săptămâna cu dispoziție bună! Cele mai frumoase evenimente la care să mergi în ziua de 17 decembrie

I7L4Z7FE0B
Foto: adrian

Începem o nouă săptămână și asta înseamnă că ne așteaptă o mulțime de evenimente colorate. Pregătește-ți dispoziția bună și explorează cele mai frumoase evenimente care se întâmplă marți, 17 decembrie. Echipa #diez vine cu câteva sugestii pentru tine!

# Începe săptămâna cu Orășelul de Crăciun

Începând cu 1 decembrie 2019 şi până pe 19 ianuarie 2020, între orele 10.00 şi 23.00, vino în Scuarul Teatrului de Operă și Balet să descoperi magia sărbătorilor de iarnă. Detalii despre eveniment găsești AICI!

# Începe săptămâna cu „Mâncare pentru Monștri”

Un necunoscut misterios stă în fiecare zi la aceeași masă a aceluiași restaurant, angajându-se să îndeplinească cele mai mari și aproape imposibile dorințe ale celor care se așează la masa lui, cerându-le, în schimb, să îndeplinească sarcini ciudate. Până unde vor merge aceștia pentru a obține ce-și doresc?

Dacă îți pare interesant subiectul, atunci nu ezita să mergi la Teatrul Geneza Art. Spectacolul începe la ora 19.00. Detalii suplimentare găsești AICI!

# Începe săptămâna cu un „Concert de doine și colinde cu Nicolae Voiculeț”

Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău, în colaborare cu Teatrul Național „Satiricus. I.L. Caragiale” din Chișinău, organizează un concert de doine și colinde susținut de cunoscutul naist Nicolae Voiculeț.

Evenimentul va avea loc la data de 17 decembrie 2019, ora 18.30, în Sala mare a Teatrului Național „Satiricus. I.L. Caragiale” din Chișinău. Detalii AICI!

# Începe săptămâna cu un „Maraton de discursuri Top Toastmasters Club”

Încă nu ți-ai planificat seara de marți? Aștepți momentul potrivit pentru a investi în dezvoltarea ta? Acum e momentul!

Ultima ședință Top Toastmasters din acest an va fi una deosebită, pentru că te așteaptă într-o atmosferă caldă și relaxantă, numai bună de ascultat povești – la un Maraton de Discursuri.

Evenimentul începe la ora 18.45 și va avea loc pe strada Armenească, nr. 42. Detalii găsiți AICI!

# Începe săptămâna cu o lansare de carte

Muzeul Național de Etnografie și Istorie Naturală vă invită la ora 15.00 la prezentarea volumului „Cimitirele ortodoxe din Republica Moldova. Istorie. Arhitectură. Sculptură (secolul al XVIII-lea – prima jumătate a secolului al XIX-lea)”, autor Manole Brihuneț, Chișinău, editura „Cartdidact”, 2019. Lansarea va avea loc în sala de conferințe a muzeului. Detalii despre eveniment găsești AICI!

# Începe săptămâna cu un film

Dacă îți plac filmele, atunci începe săptămâna cu Patria. Poți merge la filmul „O nouă poveste de Crăciun”. Acesta rulează pe întreg parcursul zilei în cinematografele Patria. Detalii despre program găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente