(foto) Oaspeții de la Castel Mimi au fost serviți cu vin fiert în pahare comestibile din aluat de biscuit

fotopah1

Ieri, 14 noiembrie, la Castel Mimi s-a desfășurat evenimentul Avanpremiera de Crăciun. Pe lângă programul divers, oaspeții au fost uimiți și de paharele de vin pe care le-au primit.

De data aceasta, organizatorii au renunțat la paharele obișnuite și le-au înlocuit cu pahare din aluat de biscuit. Astfel, după ce se consuma izvarul, paharul nu se arunca, ci putea fi mâncat.

nb

fg

mbv

La astfel de soluții prietenoase mediului se recurge în întreaga lume. De exemplu, recent compania aeriană Air New Zealand a început testarea unei inovaţii în încercarea de a reduce deşeurile — paharul de cafea comestibil. Acestea, de asemenea, sunt realizate din aluat de biscuit.

Evenimentul „A fost odată la Castel… AVANPREMIERA DE CRĂCIUN” a fost primul din șirul evenimentelor ce vor fi organizate cu ocazia sărbătorilor de iarnă la Castel Mimi. În cadrul evenimentului s-a făcut o „repetiție generală” înainte de sărbători, s-a inaugurat pomul de Crăciun și s-a intrat cu voie bună în cea mai frumoasă perioadă a sfârșitului de an. Următorul eveniment va avea loc pe 24 decembrie.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente