/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

Accident tragic la Bălți! O fată a decedat, iar un tânăr a fost internat în secția de reanimare

missing
14 decembrie 2019, ora 20:45

O fată de 19 ani și un tânăr de 20 de ani au fost astăzi tamponați pe strada Strii din orașul Bălți. Din nefericire, în urma accidentului, fata a decedat pe loc, iar tânărul a fost transportat la spital. Șoferul s-a dovedit a fi un bărbat de 50 de ani din orașul Bălți. 

Poliția a fost alertată astăzi la ora 17:35. Ajunși la fața locului, oamenii legii au stabilit că șoferul se afla la volanul unui automobil de model „Ford Focus”. Acesta nu era în stare de ebrietate și avea permisul de conducere de categoria corespunzătoare.

Victimele accidentului sunt din orașul Bălți. Acestea mergeau pe partea carosabilă a străzii neregulamentar, din stânga spre dreapta, conform direcției de deplasare a autovehiculului.

În urma impactului, fata a decedat, iar tânărul a fost internat în secția de reanimare a Spitalului municipiului Bălți. El s-a ales cu multiple fracturi a oaselor.

Oamenii legii au pornit o cauză penală. Alte circumstanțe se stabilesc.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram