/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Zdob și Zdub și Alexander Rybak - lista interpreților și a trupelor care vor cânta în noaptea de Revelion în centrul Chișinăului

15 decembrie 2019, ora 12:00

Concertul de Revelion din Piața Marii Adunări Naționale (PMAN) din acest an va începe la ora 19.00, anunță autoritățile municipale din Chișinău. În primele ore, pe scenă vor urca artiști și formații autohtone precum Victoria Lungu, Serj Kusenkoff, trupa Tharmis, ansambluri folclorice care vor cânta colinde etc.

De la ora 22:30 pe scenă vor urca interpreți de muzică populară și de estradă precum Mihai Ciobanu, Igor Cuciuc, Maria Iliuț, Nelly Ciobanu, Geta Burlacu, Igor Rusu ș.a. Interpreții vor fi acompaniați de Orchestra Fraților Advahov.

Focurile de artificii vor începe de la ora 00:00 și vor dura aproximativ zece minute. Ulterior, pe scena din PMAN va urca trupa Zdob și Zdub, iar aproape de ora 2 noaptea, interpretul Alexander Rybak.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram