(video) Accident nocturn la Telecentru. O mașină de taxi a dat peste doi pietoni în stare de ebrietate

Doi pietoni au devenit victima unui accident care s-a produs în seara zilei de vineri, 13 decembrie, pe strada Constantin Vîrnav din Chișinău.

Foto: UNIMEDIA

Politia a fost sesizată la ora 22.00 și informată că pe str.Constantin Vîrnav a avut loc un accident rutier, în urma căruia au fost răniți doi pietoni.

La fața locului s-a deplasat un echipaj al secției documentare accidente rutiere și ofiterul de urmărire penală din cadrul Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, care a stabilit că automobilul de model Dacia, ce aparține unei firme de taxi și codus de un șofer de 42 ani, a lovit doi bărbați în preajma unei treceri de pietoni.

În urma impactului, un bărbat de 65 ani a fost transportat la spital pentru ingrijiri medicale. Al doilea pieton a scăpat teafăr.

Șoferul le-a declarat polițiștilor că în timp ce se deplasa cu spatele, nu a observat pietonii.

Șoferul a fost testat și s-a dovedit a fi treaz, însă, potrivit medicilor, pietonul accidentat a consumat bauturi alcoolice.

Pe cazul dat a fost inițiat un proces penal, în cadrul căruia urmează să fie stabilite toate circumstanțele.

Șoferul va fi sancționat, în dependență de leziunile corporale provocate.

Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de către ofițera de presă a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.


Pub