(video) SUA: Un motociclist a devenit multimilionar după ce a fost lovit pe autostradă de angajatul unui dealer auto

Implicarea într-un accident rutier pe autostradă, la care sigur nu s-a aşteptat, l-a făcut mai târziu multimilionar. Este istoria unui motociclist american care a câştigat un proces de judecată şi a fost despăgubit cu suma totală de 21.503.420,48 de dolari!

Foto: captură video

Accidentul cu pricina a avut loc încă în ziua de 8 februarie 2018. Matthew Rada a suferit mai multe traumatisme grave după ce conducătorul unei KIA Optima a părăsit brusc o aşa-zis bandă „carpool” a autostrăzii 405 din Los Angeles fără a-şi semnaliza intenţia.

Şoferul nu s-a asigurat şi astfel cele două vehicule au intrat în contact, motociclistul pierzând controlul „calului” său şi trecând peste trei benzi de circulaţie înainte de se lovi cu putere de partea laterală a unui camion. În urma accidentului Rada s-a ales cu multiple răni grave, mai multe oase i-au fost fracturate și a suferit mai multe intervenții chirurgicale în cele două săptămâni în care a fost internat ulterior. Află mai multe şi vezi momentul accidentului, pe AutoBlog.MD


Pub