(foto) Accident grav în capitală. Trei persoane, printre care și un copil, au ajuns la spital cu diverse traumatisme

Trei persoane au ajuns la spital în urma unui accident care a avut loc în astăzi, 14 decembrie, în jurul orei 12:00, la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Alexei Sciusev.

Foto: Poliția Capitalei

Intervenția poliției a fost solicitată la ora 12:15 la intersecția străzilor Mihai Eminescu și Alexei Sciusev.

La fața locului, s-a deplasat un echipaj a secției documentare accidente rutiere, care a stabilit că în accident au fost implicate două automobile.

Potrivit informațiilor preliminare, automobilul de model Skoda, condus de un șofer de 38 de ani s-a ciocnit violent cu un automobil de model Mitsubisi, care era condus de un șofer de 65 de ani.

În urma impactului la spital au fost transportați doi pasageri din automobilul Skoda - o femeie și un copil, dar și șoferul automobilulul de model Mitsubisi, care a fost proiectat într-un stîlp din intersecție. Toți trei au nevoie de îngrijiri medicale.

Pe cazul dat a fost inițiată o ancheta, care urmează să stabilească toate circumstante producerii accidentului, dar și care dintre șoferi nu a respectat regulile de circulație rutieră.

În dependență de gravitatea leziunilor corporale provocate, șoferul găsit vinovat va fi atras la răspundere conform legislației în vigoare.

Accident la intersecția străzilor M. Eminescu și A. Sciusev / Sursa:deschide.md

Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de ofițera de presă a Direcțieid e Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati.


Pub