(foto) Echipa de juniori de la FC Zagarancea din Ungheni a jucat fotbal pe Arena Națională a României

Echipa de juniori de la FC Zagarancea, Ungheni, a avut ocazia să viziteze Parlamentul României, dar și să joace pe Arena Națională, într-o vizită de două zile la București.

Foto: Constantin Codreanu/Facebook

Vizita copiilor a fost organizată de deputatul basarabean în Parlamentul României, Constantin Codreanu. „Promisiune făcută, promisiune respectată. Astăzi, le-am oferit unor copii ceea ce m-aș fi bucurat dacă aș fi primit și eu la vârsta lor - amintiri de neuitat”, a scris politicianul pe pagina sa de Facebook.

„O echipă cu o colecție impresionantă de trofee inclusiv la competiții din România - FC Zagarancea”, a obținut încă o victorie în fața celor de la FCSB (8-7), „ceea ce certifică valorea copiilor și efortul bine direcționat al antrenorului, domnul Sevastian Andriuță”, a declarat Constantin Codreanu.

Juniorii au jucat un meci amical, prestabilit din timp, cu juniorii de la fosta Steaua București. „Asta înseamnă muncă, atitudine și efort din partea lor”, a declarat primarul localității Zagarancea, Vasile Gaviuc, care a precizat că echipa are des asemenea turnee in România și are o cooperare foarte bună cu sportivii de peste Prut.


Pub