Învățători obligați să renunțe la ziua lor liberă pentru a participa la inaugurarea pomului de Crăciun de către Grecianîi

by D M
Distribuiti mai departe...

„Vă rugăm, drag colectiv, duminică, la ora 17:00, să veniți la inaugurarea bradului, pentru că va veni Președintele Parlamentului, doamna Zinaida Greceanîi. Eu cred că prezența dvs. trebuie să fie obligatorie!” acesta este mesajul directorilor instituțiilor de învățământ din orașul Cupcini, raionul Edineț, adresat subalternilor lor. Cel puțin asta susțin mai mulți profesori, care se arată nemulțumiți de faptul că au fost somați să participe la o acțiune cu tentă politică, într-o zi de odihnă, scrie Deschide.md.

Informația a fost confirmată pentru NordNews de mai mulți profesori indignați din Cupcini, care au preferat să-și păstreze anonimatul.

Potrivit acelorași surse, la acțiune au fost chemați și educatorii grădinițelor din oraș, care, la fel, se arată nemulțumiți.

La Cupcini, pomul de Crăciun va fi inaugurat duminică, 15 decembrie. Pentru amenajare bradului și luminițelor de primăria a cheltuit peste 300 de mii  de lei.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...