(video) O companie americană și-a surprins angajații cu bonusuri de zeci de mii de dolari, înainte de vacanța de Crăciun

O companie imobiliară din Statele Unite, cu sediul la Maryland, a pregătit o surpriză spectaculoasă pentru angajații săi la petrecerea tradițională înainte de vacanța de Crăciun. Nimeni din cei 198 de colaboratori nu s-a așteptat la un gest de o asemenea amploare din partea conducerii companiei, iar mulți chiar au izbucnit în lacrimi. De fericire, desigur.

Foto: CNN Edition

Momentul în care cei 198 de angajați ai companiei „St. John Properties” au primit plicurile cu bonusuri, a fost un miracol înainte de vacanța de Crăciun pe care niciunil dintre ei nu l-a așteptat, scrie CNN Edition.

Suma totală a bonusurilor a fost de 10 milioane de dolari. Fiecare angajat a primit bani în funcție de anii petrecuți muncind companie. Cea mai mică sumă, 100 de dolari, a fost destinată unui angajat care tocmai a fost acceptat și nici măcar nu a început să lucreze. Cel mai mare bonus a fost de 270.000 de dolari.

„Când am deschis plicul, nu-mi venea să cred ochilor”, a declarat pentru CNN Stephanie Ridgway, asistenta managerului de proiect al companiei. „Nu găsesc cuvinte pentru a descrie felul în care m-am simțit, a fost doar uimitor și incredibil. Încă sunt în stare de șoc. Cu siguranță viața mea se va schimba”.

Președintele „St. John Properties”, Lawrence Maykrantz a spus că compania sa a atins un obiectiv major, construind obiecte imobiliare cu o suprafață totală de 20 de milioane de metri pătrați, dublu comparativ cu ceea ce construia compania acum 14 ani.

„Am vrut să facem un gest pentru a mulțumi tuturor angajaților pentru că ne-au ajutat să ne atingem obiectivul și ne-am dorit să fie ceva spectaculos. (...) A fost cu adevărat unul dintre cele mai uimitoare momente la care am asistat vreodată în viața mea. Toți au fost copleșiți de emoții. Strigau, plângeau, râdeau și se îmbrățișau”, a declarat Maykrantz pentru CNN.

„Oamenii s-au aliniat să ne îmbrățișeze, să ne sărute și să ne strângă mâinile. Oamenii ne-au spus poveste după poveste despre ce vor face cu bonusurile lor. Oamenii sunt acum fără datorii, își plătesc creditele ipotecare, școlarizarea copiilor și împrumuturile pentru studii”.

Pentru prima dată în istoria companiei, la petrecerea tradițională de Crăciun au fost adunați toți angajații, care lucrează în opt sucursale diferite aflate în state diferite, fiindu-le acoperite toate cheltuielile de zbor și cazare.

„Suntem atât de mândri de angajații noștri. Sunt fundamentul și motorul succesului companiei noastre. Și ne-am dorit o modalitate specială de a le mulțumi și cred că am reușit să facem asta”, a mai spus Maykrantz.


Pub