RSD aduce o noua soluție în portofoliul său

ICS Reliable Solutions Distributor SRL, la puțină vreme după RSD Day, evenimentul dedicat celui mai bine de un deceniu de prezență pe piața Republicii Moldova, anunță mărirea echipei tehnice și de suport cu personal nou extrem de experimentat pentru a face față noilor proiecte aflate în derulare dar și pentru a putea susține o serie nouă de soluții IT&C.

Foto: RSD

În afară de soluțiile de securitate aflate deja în portofoliu, cum ar fi McAfee, Bitdefender, Watchguard, Mobile Iron, etc, acum RSD ne aduce pe piață un alt lider global al securității, de data aceasta Web și anume Acunetix. Vorbim despre prima companie care a construit un scanner al vulnerabilităților Web, total dedicat și complet automatizat, de aceea Acunetix are o experiența de neegalat în domeniul acesta.

Scannerul de vulnerabilități Web, de la Acunetix, a fost recunoscut ca soluție de top de mai multe ori. De asemenea, în el au încredere clienți din cele mai solicitante sectoare, inclusiv multe dintre cele 500 de companii din topul Fortune.

Compania a fost fondată în anul 2005, perioadă în care majoritatea companiilor nu sesizau nevoia de a-și securiza aplicațiile Web ci se concentrau asupra protejării doar a propriilor rețele. Cei de la Acunetix au fost pionierii care au realizat faptul că acest lucru nu e suficient deoarece scannerele de rețea și firewall-urile sunt neajutorate în fata celor mai multe vulnerabilități Web. Soluția este aceea de a dezvolta un instrument automatizat, folosit pentru a scana aplicațiile Web, cu scopul identificării și rezolvării problemelor de securitate.

De atunci, compania Acunetix s-a dezvoltat foarte mult și a dezvoltat și produsul. Inițial, scannerul de vulnerabilități a fost dezvoltat pentru Windows mai apoi, în 2014, Acunetix a lansat o soluție online (de tip cloud) iar în anul 2018 o versiune pentru Linux.


// console.log('no ads situation')