Atenție! Trei minori din regiunea transnistreană au dispărut de la locul de trai în ultimele două săptămâni

Trei minori, rezidenți ai școlilor-internat din localitățile Parcani și Slobozia, sunt căutați de autorități. Toți trei au părăsit benevol școlile-internat și nu s-au mai întors.

Foto: mvd.pmr

Unul dintre minori, a dispărut pe data de 1 decembrie, anul curent, la 8:30 dimineața, după ce a părăsit benevol teritoriul școlii-internat din Parcani.

El are vârsta de16 ani, înălțimea de 165-170 cm, construcție medie, ochi căprui, nasul mijlociu, drept, păr ondulat, brunet, voce limpede, vorbire clară, mărimea piciorului 40-41. La momentul dispariției, copilul era îmbrăcat într-un hanorac cu glugă albastră, cu o inscripție pe piept, în pantaloni negri și adidași negri cu imprimeuri roșii. Avea un telefon mobil, fără număr de abonat.

Acest minor a părăsit teritoriul școlii-internat din Parcani / Sursa:mvd.pmr

Alți doi băieți, cu vârstele de 14-15 ani, ambii elevi la școala-internat de corecție din satul Glinoe, din raionul Slobozia, a părăsit teritoriul instituției la data de 12 decembrie curent, la ora 17:00.

Unul dintre ei, are înălțimea de 165-170 cm, părul blond, ochii albaștri, nasul drept,și o cicatrice postoperatorie pe obrazul stâng. La momentul dispariției, copilul era îmbrăcat într-un hanorac de culoare gri, pantaloni sport de culoare neagră cu dungi roșii și papuci de culoare neagră.

Al doilea minor are înălțimea de 165-170 cm, brunet, păr scurt, ochi căprui, nasul drept. La momentul dispariției, băiatul era îmbrăcat:într-o geacă neagră, pantaloninehri, jachetă neagră și papuci maro.

Doi copii au dispărut de la școala-internat de corecție din satul Glinoe, r. Slobozia / Sursa:mvd.pmr

Toți trei minori au mai avut tentative de a fugi din școlile-internat.

Cei care dețin informații despre locul aflării minorilor, sunt rugați să apeleze la numărul de telefon + 373 533-81-529.


Pub