(video) Doi bărbați din capitală au fost bătuți și deposedați de automobil și telefoane. Făptașii, de 18 și 19 ani, cercetați penal pentru jaf

Doi tineri de 18 și 19 ani, originari din Ialoveni au fost reținuți de ofițerii de investigație ai IP Buiucani și sunt acum cercetați penal pentru jaf, după ce au bătut și deposedat doi bărbați de automobil și telefoanele mobile.

Foto: Poliția Capitalei

Potrivit unui comunicat al Poliției Capitalei, infracțiunea a fost comisă în dimineața zilei de 26 noiembrie, anul curent, în fața unui local de pe strada Calea Ieșilor. Victimele, doi bărbați, au fost fost abordați de trei indivizi, care s-au apropiat de ei în fața localului. Între ei s-a iscat un conflict care a degenerat în bătaie.

Suspecții au atacat victimele cu pumnii și picioarele, după care i-au deposedat de telefoanele mobile de model „Samsung Note 4”, „Samsung Galaxy” și automobilul de model „Hyundai Getz”. Prejudiciul cauzat a fost estimat de către victime la 67 450 lei.

Ulterior, bănuiții, au vândut automobilul într-o localitate din r. Ialoveni la prețul de 500 de euro.

Doi dintre cei trei suspecți au fost reținuți pentru 72 de ore în Izolatorul de detenție provizorie al Direcției de Poliție a mun. Chișinău și sunt cercetați penal pentru Jaf. La interogatoriu, aceștia și-au recunoscut vinovăția comunicând că în momentul comiterii infracțiunii se aflau în stare de ebrietate.

În comunicat se menționează faptul că suspecții au mai fost anterior judecați pentru infracțiuni similare.

Dacă vor fi găsiți vinovați, tinerii riscă pedepse cu închisoarea pe un termen de la 5 până la 7 ani.

Al treilea suspect în comiterea infracțiunii urmează a fi localizat și reținut.


Pub