(video) Maia Sandu: Nu am renunțat la ideea de a înfia un copil

Fosta prim-ministră Maia Sandu s-a gândit să înfieze un copil și a investigat anterior procedura. Lidera PAS este de părere că și în acest domeniu există corupție, însă speră ca într-o zi să îi reușească să se clarifice cu procedura de înfiere.

Foto: UNIMEDIA

„M-am gândit și am și încercat să investighez procedurile. Nu am renunțat la acest lucru. Din păcate, din ce am înțeles, există niște procese viciate și există și corupție în acest proces. Sper, într-o zi, să reușesc să mă clarific”, a declarat Maia Sandu într-un interviu pe Youtube cu Dorin Galben.

Lidera PAS a mai menționat că are o familie mare. „Suntem foarte mulți veri, ținem legătura, suntem o familie unită și pe o parte și pe alta. Acum verii mei au nepoți, copii, nu duc lipsa de comunicare cu copii care te umplu de energie prin modul lor de a fi, că sunt foarte isteți și pozitivi”.

Maia Sandu a fost, timp de cinci luni, în fruntea Guvernului învestit în iunie curent. Este lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, reprezentat în Parlament de 13 deputați și deputate.


Pub